Activiteiten in de bibliotheek tijdens de voorjaarsvakantie.

Activiteiten in de bibliotheek tijdens de voorjaarsvakantie.
21 februari 2018

In de voorjaarsvakantie is de 100-talenten-jeugdafdeling van de Bibliotheek IJmond Noord, vestiging Beverwijk extra geopend op dinsdagochtend 27 februari en vrijdagochtend 2 maart.  Op beide dagen is de jeugdafdeling al open vanaf 11 uur en kunnen kinderen meedoen met gratis activiteiten.

Kunst in een doosje

Op dinsdag 27 februari kunnen kinderen vanaf 8 jaar meedoen met “Kunst in een doosje….”. Maak je eigen kunstwerk met behulp van een zelfgekozen kunstkaart. Vrije inloop tussen 11 – 13:30 uur, je bent ongeveer een uurtje bezig met je eigen kunstwerk.

Talentenspeurtocht

Op vrijdag 2 maart tussen 11 – 15 uur kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar op zoek naar hun eigen talent. Talentencoach Baukje Uilkema helpt jouw in 20 minuten met het ontdekken wat jouw talenten zijn en hoe ze nog meer kunnen groeien. Aan het einde van het gesprek krijg je een talentenweb mee waar alle talenten op staan die zijn gevonden! Doe je mee?! Reserveer een gratis kaartje via www.bibliotheekijmondnoord.nl .

Kinderboekenbios

Vrijdag 2 maart om 15 uur is het weer Kinderboekenbios op de jeugdafdeling in vestiging Beverwijk! Kom je kijken naar de Griezelbus? Een spannende film, gebaseerd op de boeken van Paul van Loon. Deze keer gekozen door Gabriel en Dylan. Voor kinderen vanaf 6 jaar. De toegang is gratis. 

Reserveren voor de Talentenspeurtocht:

https://bicatwww.obbh.nl/cgi-bin/bx.pl?sid=916bc039-060d-49ff-b3d3-6b0092d8d280;vestnr=6599;prt=INTERNET;taal=nl_NL;var=portal;event=tickw_krtlijst;aantal=50

VorigeVolgende