Alles over Sinterklaas.

Alles over Sinterklaas.
22 november 2018

Vorige week vrijdag is door een groep enthousiaste ouders van de OR de hele school versierd in  ‘Sinterklaaslook’. Het ziet er prachtig uit, kinderen én leerkrachten zijn hier heel erg blij mee!

Pietengym.

Volgende week dinsdag en donderdag is er Pietengym. De kinderen die die dag gym hebben mogen (hoeven natuurlijk niet) als Piet naar school. Tijdens de gym hoeven zij dan alleen gymschoenen aan.

Pepernoten bakken.

Op onderstaande foto ziet u dat er hard gewerkt wordt. Met hulp van ouders worden de pepernoten weer gebakken. De hele school ruikt heerlijk!

 

GGDFlits Sinterklaasstress.

Sinterklaas, een kinderfeest en een positief feest. Voor veel kinderen levert deze   periode stress op omdat er zoveel op ze af komt. Tegenwoordig begint deze periode voor sommigen al vanaf Halloween en Sint Maarten.  Lees hier tips om deze periode zo gezellig mogelijk met elkaar door te komen.

Is uw kind erg stressgevoelig en maakt u zich daar zorgen over? U kunt altijd een gesprek met de jeugdarts, verbonden aan de school van uw kind, maken om uw zorg te bespreken. Een afspraak maken kan via 023-7891777 op werkdagen van 8.30 – 12.30 uur en 13.00-17.00 uur.

VorigeVolgende