Een nieuwe baan.

Een nieuwe baan.
10 januari 2019

Voor het vierde jaar werk ik met veel plezier op de Zeester. Ik heb me vanaf het begin erg welkom gevoeld, dit mede door u als ouder.

Het gaat goed op de Zeester. Het is een fijne school, waar kinderen zich prettig voelen en waar naar ze gekeken en geluisterd wordt. Dit is een school met een betrokken en bevlogen team én betrokken ouders. Het onderwijs is op orde, we hebben plezier en durven binnen ons onderwijs te kijken naar wat kinderen van nu nodig hebben. Hier heb ik deel van uitgemaakt en daar ben ik trots op!

Toch is het voor mij dus tijd voor iets anders, iets dichter bij huis. Na de voorjaarsvakantie start ik als directeur van Kindcentrum de Vlindertuin in Heerhugowaard. Daar wordt opvang en onderwijs verzorgt voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Uiteraard had ik liever het schooljaar afgemaakt maar helaas werkt dit ook in het onderwijs niet zo. Op 1 maart zal er hoogstwaarschijnlijk nog geen nieuwe schoolleider zijn aangesteld. Hier gaat een hele procedure aan vooraf en liever even langer wachten tot er een kandidaat is die echt bij deze school en bij dit team past, dan overhaast te werk gaan.

De procedure wordt nu (door OPOIJmond i.s.m. leerkrachten en de MR) gestart. Zodra er iets meer bekend is hierover, wordt u op de hoogte gesteld.

Met vriendelijke groet,

Nicola van der Stoop

 

VorigeVolgende