Even voorstellen: Elly Broers van Socius, Jeugd maatschappelijk werk.

Even voorstellen: Elly Broers van Socius, Jeugd maatschappelijk werk.
21 september 2017

Beste ouders,

Mijn naam is Elly Broer en vanuit Socius jeugdmaatschappelijk werk ben ik werkzaam op diverse scholen in Beverwijk, waaronder de Zeester.

U kunt bij mij terecht voor diverse vragen rond opvoeding, problemen op school en daarbuiten. Ik doe mijn best om zoveel mogelijk met u en met school mee te denken hoe het met uw kind beter kan gaan. Waar stagneert het? Maar vooral: waar zitten de krachten en mogelijkheden van het kind? En hoe kan iedereen die betrokken is met het kind helpen bij de oplossing?

Soms vinden ouders en school het prettig als ik ook het kind een tijdje ondersteun met gesprekken. Een andere keer is er meer hulp nodig en bespreek ik met ouders hoe we dit het beste kunnen inzetten. Ook kunt u bij mij terecht als u informatie wilt over een groepstraining voor uw kind, zoals bijv. sociale vaardigheidstrainingen, weerbaarheid, KIES (kinderen in echtscheiding situatie) en Piep zei de Muis (voor jongere kinderen die het even wat moeilijk hebben). En krijgt u al elders hulp voor uw kind, maar loopt dit niet lekker, ook dan kunt u bij mij aankloppen om samen te kijken hoe het anders zou kunnen. 

U kunt mij bereiken via de juf of de interne begeleider. Soms vragen zij al aan u of ik betrokken mag worden. En u mag ook zelf contact opnemen: ebroer@socius-md.nl of 06-19387742. Kijk ook eens op onze website: www.socius-md.nl

VorigeVolgende