Jonger Oranje Talentendag Meisjes met speelsters van VVK/Telstar.

Jonger Oranje Talentendag Meisjes met speelsters van VVK/Telstar.
20 november 2018

VELSEN-ZUID – Zondag 25 november is er een Jonger Oranje Talentendag Meisjes in het Rabobank IJmond Stadion van profclub Telstar. Je beleeft een fantastische voetbaldag waarbij je heel veel wedstrijden speelt tegen leeftijdsgenootjes en tussen de velden door lopen speelsters van VVK/Telstar om te scouten.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag Meisjes wordt er lekker gevoetbald tijdens het grote 4 tegen 4-toernooi en voor de keepsters is er een aparte keepersclinic gegeven door professionele keeperstrainers. Aan het einde van de dag worden de winnaars van elke poule tijdens het 4 tegen 4-toernooi gehuldigd door de speelsters van VVK/Telstar op het mooie Jonger Oranje podium. 

De speelsters van VVK/Telstar selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag Meisjes de beste speelsters en keepsters voor de drie Jonger Oranje Regioselecties ‘Noord-Holland’ in de leeftijdscategorieën Onder 11 (2009, 2010 en 2011), Onder 13 (2007 en 2008) en Onder 15 (2005 en 2006). Zij gaan aan het einde van het seizoen de strijd aan tegen de JO Regioselecties ‘Zuid-Holland’, die gekozen worden door de speelsters van ADO Den Haag Vrouwen.

Na afloop van de Jonger Oranje Talentendag Meisjes krijgt iedereen uit handen van haar coach een gepersonaliseerd certificaat en een GOAL! magazine om thuis alles te weten te komen over vrouwenvoetbal. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om met de speelsters van VVK/Telstar op de foto te gaan én een handtekening te scoren.

Wat: Jonger Oranje Talentendag Meisjes i.s.m. VVK/Telstar Wanneer: Zondag 25 november 2018 Hoe laat: 9.45 – 15.00 uur  Waar: Rabobank IJmond Stadion, Minister van Houtenlaan 123, 1981 EK Velsen-Zuid Voor wie: Meisjes (speelsters en keepsters) geboren tussen 2005 en 2011 Kosten: €24,95

Meer informatie en inschrijven: www.jongeroranje.nl

 

VorigeVolgende