Kerstperiode.

Kerstperiode.
05 december 2018

Sinterklaas is nog maar net voorbij en dan hebben we het alweer over de Kerst. Hieronder alvast alle informatie voor de komende twee weken:

Kerststukjes
Op dinsdag 18 december en woensdag 19 december gaan alle kinderen kerststukjes maken. Het is de bedoeling dat uw kind de materialen die hij/zij wil gebruiken van thuis meeneemt. Uw kind heeft het volgende nodig:
Een bakje gevuld met oase. De oase van tevoren thuis nat maken.
Groene takken in stukjes geknipt.
Eventueel andere versieringen zoals een kaars.
Wilt u deze spullen in een plastic tas, voorzien van naam, meegeven naar school, uiterlijk op de dag van het maken van de stukjes? Op donderdag 20 december, na het kerstdiner, gaan de kerststukjes mee naar huis.

Kerststukjes maken op dinsdag 18 december
Groep 3a, groep 5a, groep 7a
Groep 4a, groep 6a, groep 7a

Kerststukjes maken op woensdag 19 december

Groep 3b, groep 5b, groep 7b
Groep 4b, groep 6b, groep 7b
Alle kleutergroepen en beide groepen 8

Kerstdiner
Op donderdag 20 december is het weer zover: ons jaarlijkse kerstdiner. Dit jaar gaan wij het kerstdiner op een andere manier samenstellen. U heeft een brief met strookje meegekregen. Samen met uw kind vult u thuis op het strookje twee voorkeuren in wat jullie willen maken voor het kerstdiner.
Graag het strookje uiterlijk op woensdag 12 december inleveren bij de leerkracht. De leerkracht kiest één gerecht uit. U krijgt dit strookje weer terug op vrijdag 14 december zodat u weet wat u mag gaan maken. U kunt uitgaan van 6 porties per persoon. Wilt u meer maken, dat mag altijd.

Wilt u uw kind(eren) op woensdag 19 december een bord, een beker en bestek meegeven? Dit alles voorzien van naam in een plastic tas.
Het kerstdiner start donderdag 20 december om 17.30u. Vanaf 17.15u kunnen de gerechten naar de klassen worden gebracht. Uiteraard mag u zelf even meelopen. Tot 17.15u kunt u niet naar binnen. Het kerstdiner duurt tot 18.30u. In de tussentijd kunt u genieten in de speelzaal van een gezellige “kerstborrel”, georganiseerd door de ouderraad. Een hapje en een drankje staat daar voor u klaar.

Om 18.30u gaat u weer naar de klas van uw kind(eren). Daar sluiten we het kerstdiner met elkaar af. Dit duurt van 18.30u tot 18.40u. Daarna gaat uw kind met u mee naar huis. Neemt u alle spullen (bordjes, schalen, kerstukjes) mee naar huis?
De kinderen uit groep 7 en 8 die alleen naar huis mogen moeten een briefje/mail met daarin toestemming van hun ouders hebben.

We maken er een mooi en warm feest van samen!

 

VorigeVolgende