Kinderboekenweek en de Readshop.

Kinderboekenweek en de Readshop.
04 oktober 2017

Van 4 tot 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. Het thema is ‘Gruwelijk eng’. Woensdag was de griezelige opening. Juf Willemijn vertelde over de verschillende activiteiten en over een opdracht voor de kinderen deze weken. Als afsluiting deden we met alle kinderen, leerkrachten én de ouders, een Gruwelijk enge rap.

Daarna gingen de kinderen naar de eigen groep en kwam er een heks een piraat of gewoon een engerd (eigenlijk een meester of juf) uit een andere groep voorlezen.

 

Vanaf afgelopen woensdag staat ook de boekenkraam van de Readshop Beverwijk weer in de gang bij de kleuters. Hierin zijn prentenboeken voor kleuters maar ook hele mooie boeken voor kinderen van de midden- en bovenbouw te koop.

Bij de kraam kunt u op een formulier uw bestelling doorgeven. Het formulier wordt opgehaald door iemand van de Readshop. De boeken zijn vanaf 18-10 af te halen bij Readshop, op de Breestraat 77 in Beverwijk (naast de Kruitvat).

Als u daar tijdens de Kinderboekenweek boeken koopt (of in de kraam) krijgt onze school 10% van het bestede bedrag. Daarvan kunnen wij weer boeken aanschaffen voor de schoolbibliotheek.

Bij aankoop van €10.00 aan kinderboeken, ontvangt u het kinderboekenweekgeschenk ‘kattensoep’, geschreven door Janneke Schotveld (bekend van super-juffie).

Op school duurt de Kinderboekenweek tot de herfstvakantie en sluiten we weer af met de kleedjesmarkt. Hierover later meer.

 

VorigeVolgende