Kinderraad.

Kinderraad.
25 oktober 2016

Hieronder stellen de leden van de kinderraad zich kort aan u voor. Op de website vindt u dit ook terug, samen met een foto van alle deelnemers samen.

Ik ben Joram. Ik ben 8 jaar en ik zit groep 5A. Ik zit in de kinderraad omdat ik het leuk vindt en wil vertellen wat de kinderen vinden.

Ik ben dido. Ik ben 8 jaar en ik zit in groep 5a. Ik zit in de kinderaad om dat ik daar dan over kan praten en misschien komt het er dan.

Ik ben Merijn Oosterwal en ik zit in groep 5B. Ik hoop dat ik in de kinderraad veel ideeën kan vertellen.

Ik ben Mees Sluijter en ik zit in groep 5B.Ik hoop dat ik in de kinderraad dingen kan doen, waardoor alle kinderen op school lief voor elkaar zijn.

Mijn naam is Tuana, ik zit in groep 6A. Ik zit in de kinderraad omdat ik iedereen op school een fijn gevoel wil geven en dat iedereen met plezier naar school gaat. Ik wil iets veranderen aan de regels als er wordt gepest. Ook lijkt het me leuk om andere te helpen. En er is gestemd  door mijn klas, mijn klas gelooft in me . Ik hoop dat ik  iets kan veranderen.

Mijn naam is Floris Duenk, ik zit in groep 6a. Ik zit in de kinderraad omdat er op mij is gestemd.  Ik wil voor de school graag een kunstgrasveld. Dit wil ik om dat je dan beter kan voetballen. Ik wil ook nog een zandbak voor in te spelen.

Ik ben Esat uit groep 6B. Ik zit in de kinderraad, omdat ik het leuker wil maken voor kinderen. Ik hoop dat er een speeltuintje komt op het schoolplein.

Ik ben Kas uit groep 6B. Ik zit in de kinderraad, omdat ik wil mee stemmen om kinderen blij te maken. Ik hoop dat de stenen bij het voetbalveld worden weggehaald en dat er daar gras komt.

Ik  ben Donna  Jungerius. Ik ben 11jaar Ik zit in groep 7a. ik ben gekozen voor de kinderraad’;  samen met Meike  om ideetjes te bedenken voor de kinderraad, En voor de school dat vinden wij heel leuk om te doen. We doen de kinderraad samen met nog andere kinderen en die hebben ook heel veel leuke ideetjes. En die ideetjes zijn ook heel interessant en grappig. Zoals tosti dag en koekjes dag en er zijn ook wel interessante ideetjes hoor J

Ik ben Meike Verouden 9 jaar en ik zit in groep 7a. Ik ben gekozen samen met Donna om in de kinderraad ideeën te brengen. En die ideeën vooraf in de klas te bespreken. Wat leuk is dat directrice Nicola er meteen bij is en ook een beetje kan inschatten of het doorgaat ja of nee. Hopelijk komen er nog veel meer ideeën zoals: koekjesdag, een klimrek en nuttige ideeën. J J

Mijn naam is: Amber Scherer Ik zit in groep: 7b Ik zit in de kinderraad omdat: ik veel ideeën heb Ik hoop in de kinderraad te bereiken: dat er schommels komen en er tostiweek komt

Mijn naam is: Noa Overvliet Ik zit in groep: 7b Ik zit in de kinderraad omdat: Ik denk dat ik de school kan verbeteren en omdat ik me ook graag laat inspireren door ideeën van andere kinderen. Ik hoop in de kinderraad te bereiken dat: er nog een Halloweenfeest mag komen en dat we met ons  thema een recept uit Zuid-Amerika gaan maken in de keuken van de school.

Mijn naar is Sem Duenk en ik zit in 8B. Ik wil de school helpen met leuke dingen en heb hier heel veel ideeën voor.

Ik ben Vera Jonker en ik wil me inzetten voor de school omdat ik veel doorzettingsvermogen heb.

VorigeVolgende