Leer typen op De Zeester.

Leer typen op De Zeester.
07 november 2018

 

In februari kun je weer gaan leren typen op school. Een waardevolle investering van 14 weken waar je de rest van je leven plezier van hebt. Als je blind en met 10 vingers kunt typen, heb je nu en straks op de middelbare school een voorsprong.

Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van TypeWorld, een online programma in gamevorm dat goed aansluit bij de belevingswereld van kinderen van groep 6, 7 en 8. De cursus bestaat uit 14 klassikale lessen op school, verzorgd door een ervaren juf of meester van Dompvloet Opleidingen. De docent volgt de kinderen ook online en motiveert ze met voortgangsberichtjes. Juist deze combinatie van wekelijkse klassikale lessen en online begeleiding geeft het beste resultaat. Het huiswerk bestaat uit ongeveer 5 keer in de week een kwartier oefenen. De cursus wordt afgesloten met een examen en een diploma-uitreiking.

De typecursus wordt op school gegeven op donderdagmiddag van 14:45 tot 15:40 en kost normaal € 179. Leerlingen van De Zeester krijgen korting en betalen € 165 (gebruik hiervoor de kortingscode TYP19 op het inschrijfformulier). Voor meer informatie of om in te schrijven, ga naar www.tijdvoortypen.nl.

Flyer Typen De Zeester voorjaar 2019

 

VorigeVolgende