MR nieuws.

MR nieuws.
28 september 2017

Op 18 september heeft de MR voor de eerste keer dit schooljaar een vergadering gehad. De eerste vergadering valt altijd samen met die van de Ouderraad, zodat we van elkaar weten wie we kunnen benaderen, mocht dit nodig zijn. We hebben een voorstelrondje gedaan waarin we konden aangeven waarom we deelnemen aan de Ouderraad of MR.

De MR heeft nogmaals gekeken naar de toetsuitslagen van de laatste Cito toetsen. De toetsen zijn ondertussen geanalyseerd, vandaar dat ze een tweede keer bekeken zijn door de MR.

Ook het scholingsplan van de Zeester is besproken en we zijn begonnen met het maken van plannen. Wat vinden wij belangrijk? Waar willen wij dit jaar extra aandacht aan schenken? We hebben besloten technisch en begrijpend lezen het komende jaar vaker op de agenda te zetten, zodat we daar als MR aandacht aan kunnen besteden.

In de MR zijn wat verschuivingen, omdat niet alle leerkrachten in de MR konden blijven vanwege andere taken die zij uitvoeren voor de school. 

De MR zal dit jaar bestaan uit : juf Barbara (groep 5 A), juf Sandra (4B), juf Miranda (6A), juf Kim H. (6B), Freek (vader van Mees (5A) en Maaike (8A)), Waldo (vader van Bas (6A)), Hanneke (moeder van Julie (6b)) en Felicia (moeder van Louic (4B), Yala (6A) en Nanou (8B)). Als u een vraag of opmerking hebt kunt u ons aanspreken, zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

VorigeVolgende