Sinterklaasfeest 2018.

Sinterklaasfeest 2018.
15 november 2018

 

Het lijkt nog ver weg maar voor we het weten is het alweer Sinterklaas.

Op dinsdag 4 december nemen de kinderen van de groepen 6 t/m 8 ’s ochtends hun surprise mee naar school. Graag verpakt in een vuilniszak en de naam van het kind voor wie de surprise is niet zichtbaar. Om 14.30 uur is er een tentoonstelling in de groepen 6 t/m 8, zodat iedereen de gemaakte surprises kan bewonderen.

Op woensdag 5 december verwachten we alle kinderen 10 minuten eerder op school dan normaal. Dit omdat het een korte dag is en Sint wel de tijd wil nemen voor de kinderen.

Om 8.10 uur gaan de deuren open voor de kinderen van de groepen 1,2 en 3. Zij zijn uiterlijk om 8.20 uur in de klas. De kinderen van de groepen 4, 5 en 6 verzamelen buiten in de rij, de juffen en meester staan vanaf 8.10 uur buiten om de kinderen op te vangen. De kinderen van de groepen 7 en 8 gaan vanaf 8.10 uur meteen naar de kleuterklas waar ze een kleuter gaan begeleiden.

Ouders die willen blijven wachten op de Sint en zijn Pieten zijn van harte welkom, maar zorgt u ervoor dat u aan de zijkant staat, niet tussen de kinderen. We hopen Sint even na 8.30 uur te verwelkomen op de Zeester.

De kinderen nemen gewoon fruit en drinken mee naar school. Uiteraard krijgen de kinderen deze dag pepernoten en om het feest compleet te maken krijgen de kinderen ook nog een andere lekkere verrassing.

De kinderen zijn op de normale tijd uit.

VorigeVolgende