Nieuwsbrief, 8-11-2018

Nieuwsbrief, 8-11-2018
08 november 2018

Intocht in de haven van Beverwijk.

Leuk nieuws!

De intocht van Sinterklaas is op zaterdag 17 november van 17.30 – 19.30 in de haven van Beverwijk. Iedereen is welkom maar de kinderen van de Zeester zijn speciaal uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Er is ruimte voor een groep van 30 kinderen om op het podium op te treden en om het welkomstlied mee te zingen. De leerkrachten vragen volgende week in de klas wie dat zou willen en wie er kan. Iedereen die wel heen wil maar niet op het podium wil zingen, mag een plekje rond het podium innemen. In de klas zal het welkomstlied geoefend worden.

De kinderen zullen (samen met ouders) ontvangen worden in de haven. Zij verzamelen zich om 18.15 uur bij het podium (uiterlijk 18.30 uur zodat ze op tijd aanwezig zijn voordat Sinterklaas bij het podium aankomt). Om goed herkenbaar te zijn hebben de kinderen het Zeestershirt aan. Deze krijgen ze vrijdag mee naar huis.

De kinderen vallen tijdens de intocht en het optreden onder verantwoordelijkheid van de ouders.

Bent u in de gelegenheid en vindt uw kind het leuk om hierbij aanwezig te zijn? Laat het de groepsleerkracht dan even weten, bijvoorbeeld via Parro.

De leerkracht zal ervoor zorgen dat uw kind een Zeestershirt mee krijgt.

VorigeVolgende