Zeesterrun 2018!

Zeesterrun 2018!
08 juni 2018

Zeester Run 2018!

Sommige van jullie hadden het zich wellicht al afgevraagd: zal de Zeester Run nog komen dit jaar? Anderen hebben het afgelopen week misschien op Facebook al gezien. We zijn blij en enthousiast te kunnen zeggen, ja die gaat er komen!

Echter niet meer in dit schooljaar, maar wel dit jaar! Hij komt op de planning te staan voor woensdag 17 oktober. Dat is de woensdag voor de herfstvakantie, zodat iedereen die mee rent in de vakantie de tijd heeft om het gesponsorde geld op te halen.

Wel zal de invulling van de dag dit jaar anders verlopen. We zullen gaan rennen onder schooltijd, om zo alle kinderen de gelegenheid te geven mee te kunnen doen. Aan de precieze invulling wordt nog hard gewerkt, dus dat volgt op een later moment.

Er is al nagedacht over een goed doel voor dit jaar. Net als afgelopen jaar zal twee derde van de opbrengst zijn voor het goede doel en een derde zal gebruikt worden om voor de kinderen zelf iets te doen, zoals afgelopen jaar het schoolplein is omgetoverd in Schoolplein 14!
De gedachte is om een regionaal goed doel te nemen. We hebben al wat ideeën, maar staan ook zeker open voor jullie ideeën. Weet je een mooi regionaal goed doel, mail dan even naar:

maritsloot@gmail.com.

VorigeVolgende