Nu echt afscheid.

Nu echt afscheid.
07 februari 2019

Volgende week is mijn laatste week op de Zeester. Ik wilde geen ‘echt’ afscheid maar ben verrast door de hoeveelheid kinderen die naar me toe gekomen zijn en de warme reacties van ouders. Vrijdag is mijn laatste dag (maandag ben ik vrij), dan sluit ik af met mijn collega’s, met wie ik 3,5 jaar heel fijn heb samengewerkt en met wie ik samen goed onderwijs op de Zeester neer heb kunnen zetten. Goed…maar ook leuk en zinvol en dat laatste vind ik zelf ook erg belangrijk.

Veel plezier allemaal straks weer met de wereldweken (Europa: leren over de natuur, cultuur, de mensen, geografie, de muziek, workshops, open podium…enz., met een grote groep Zeesterren lopen op de vierdaagse, technieklessen en de bezoeken aan Techport, het Zeesterrenfeest, misschien wel weer een Zeesterrun…)

Wie heeft het?…De Zeester!!!

Bedankt en tot ziens.

Nicola van der Stoop

Plezier op school; overal in de wereld even belangrijk!!

VorigeVolgende