Opdracht Plannex: Nieuw logo voor de Zeester!

Opdracht Plannex: Nieuw logo voor de Zeester!
29 januari 2018

Logo ontwerpen.

Vanaf dit schooljaar zijn er kinderen die werken met Plannex. Dit is een online programma waarin kinderen allerlei soorten opdrachten kunnen maken. Dit kan alleen of in een groepje. Hieronder een mooi voorbeeld van samenwerken. 

Deze opdracht ging over het maken van een logo. Ook moesten ze het proces beschrijven, dat doen ze hieronder. Op de foto het eindproduct.

Wij vinden dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt, maar dat je overal welkom zou moeten zijn. We vinden ook dat iedereen geaccepteerd moet worden, want niemand is hetzelfde. Daarom is iedereen op deze school welkom. Dat merk je ook aan de meesters en juffen, want ze trekken niemand voor. Voor plannex (een programma op de computer) moesten wij dus een logo ontwerpen voor de school. We hebben daarom ook heel veel interviews gehad met onze directrice juf Nicola, om te overleggen wat zij graag in het logo wilde hebben en waar wij dus rekening mee moesten houden. We vonden het alle drie een heel leuk project om aan mee te doen maar het was ook heel leerzaam, want je moet natuurlijk veel samenwerken. Dit was onze ervaring!

Groetjes van: Saar Hoogewerf, Maddy Iglesias Torres en Isa van Vuuren uit groep 8B”

VorigeVolgende