Peuteropvang.

Peuteropvang.
11 oktober 2016

De Broekpolder is een wijk met heel veel kinderen, dus ook heel veel peuters. Tot nu toe konden wij als school geen opvang voor deze groep bieden, terwijl we dit wel graag willen.

Hieronder een bericht hierover:

De Zeester en Stichting Welzijn Beverwijk gaan samenwerken

Op dit moment zijn er gesprekken gaande tussen Stichting Welzijn Beverwijk (SWB) en de Zeester omtrent het starten van peuteropvang ín de school.

Peuteropvang is een vorm van peuterspeelzaalwerk, waarbij ouders via de kinderopvangtoeslagregeling, voor kinderen van 2 tot 4 jaar een peuterspeelzaalplaats af kunnen nemen. SWB en de Zeester zien dit als een mooie kans om de ouders, leerlingen en peuters nog beter van dienst te kunnen zijn.

Hoe een en ander er precies uit zal zien, wordt in de komende maanden uitgewerkt. In elk geval is duidelijk dat de peuteropvang in het lokaal wat nu leeg staat in het bijgebouw plaats zal gaan vinden en begin 2017 van start zal gaan. Daarnaast willen we bekijken op welke wijze we de openingstijden van de speelzaal zo prettig mogelijk aan kunnen laten sluiten op de schooltijden.

Zodra we meer duidelijkheid hebben over zaken als startdatum, openingstijden en kosten, wordt u hierover geïnformeerd.

Bent u nu al geïnteresseerd? U kunt zich nog niet formeel inschrijven, maar wel alvast laten weten dat u geïnteresseerd bent in een plaats op deze peuteropvang. U kunt dan een mail sturen naar: nel.evertman@welzijnswb.nl. Geef daarbij uw contactgegevens en de naam en geboortedatum van uw peuter door. Zodra de inschrijving geopend is, krijgt u van SWB bericht.

Nemo_Promo_1

 

VorigeVolgende