Pixel party en talentenspeurtocht tijdens herfstvakantie!

Pixel party en talentenspeurtocht tijdens herfstvakantie!
12 oktober 2017

Tijdens de herfstvakantie kan je voor leuke activiteiten extra vroeg terecht in de bibliotheek van Beverwijk! Op dinsdag 24 oktober houden we tussen 11.00 en 12.30 een spetterende Pixel party op de jeugdafdeling. Vrijdag 27 oktober moet je tussen 11 en 12:30 uur op de jeugdafdeling zijn voor de spannende speurtocht naar jouw talent! Beide activiteiten zijn gratis, voor de Talentenspeurtocht moet je je van tevoren wel opgeven in de bibliotheek.   Kinderen van 7 jaar en ouder kunnen lekker komen pixelen in de bibliotheek tijdens de herfstvakantie. Maak op de jeugdafdeling met pixels de leukste sleutelhangers. Verzin de meest kleurrijke, creatieve afbeelding die je kan bedenken en verander het in je eigen persoonlijke sleutelhanger!    

Op vrijdag 27 oktober kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar op zoek naar hun eigen talent. Talentenfluisteraar Baukje Uilkema helpt jouw in 20 minuten met het ontdekken wat jouw talenten zijn en hoe ze nog meer kunnen groeien. Aan het einde van het gesprek krijg je een talentenweb mee waar alle talenten op staan die zijn gevonden! Doe je mee?! Meld je aan in de bieb bij de klantenservice of het informatiebureau. 

Aankondiging activiteiten in november: 

Leer vloggen als een pro 

Vlogcursus voor kinderen! In 3 lessen leer je hoe je een cool filmpje maakt voor jouw vlog. De lessen vinden plaats op 11, 18 en 25 november van 13:30 -15:00 uur in vestiging Beverwijk. Kaartverkoop (€ 40,- voor 3 lessen) via www.bibliotheekijmondnoord.nl of bij de klantenservice. 

Opvoeden in de digitale wereld

Mediacoach Evelyn Verburgh neemt ons mee in de digitale belevingswereld van onze kinderen, van de allerkleinsten tot (bijna) pubers. 23 november 2017, van 19:30 tot 21:30 | vestiging Beverwijk. Kosten: € 7,50 voor niet-leden of € 5,- met bibliotheekpas. Kaartverkoop bij de klantenservice in een van de bibliotheekvestigingen van Bibliotheek IJmond Noord of

via www.bibliotheekijmondnoord.nl .

VorigeVolgende