Schoolplein 14.

Schoolplein 14.
16 november 2017

De officiële aanvraag is een paar weken geleden ingeleverd en is inmiddels ook goedgekeurd en bevestigd. Het Schoolplein 14 komt dus definitief!!!

Het is nu alleen nog wachten op de firma die het gaat realiseren. We zijn afhankelijk van hun agenda en een paar droge dagen. Wanneer het dus echt komt is nog even de vraag.

Het Schoolplein 14 is een project van de Johan Cruyff Foundation en wordt mogelijk gemaakt door een potje van de Zeester Run wat we nog hadden. Het grootste gedeelte wordt bekostigd vanuit fondsen binnen de Johan Cruyff Foundation.

Op het ‘nieuwe’ Schoolplein 14 krijgen leerlingen meer mogelijkheden om zelf of met elkaar actief te spelen. Er worden 3 gekleurde coatings aangebracht op het plein. Daarnaast krijgt de school een spellenmap, een sportpakket en een regelbord. Binnen het hele project, dat uitgebreid in alle klassen is besproken, staan respect voor elkaar, respect voor de spullen, actief bewegen, samenspelen en plezier centraal.

 

Zodra alles klaar is zullen we het Schoolplein 14 op een sportieve en feestelijke manier officieel openen. Als de datum bekend is, hoort u dat zo snel mogelijk.

 

VorigeVolgende