Sien de kinderdirecteur van de bibliotheek.

Sien de kinderdirecteur van de bibliotheek.
06 juli 2017

                           

Hoi allemaal,

Ik ben Sien en zit in groep 6B.

Zoals veel van jullie weten ben ik kinderdirecteur van de bibliotheek.

Laatst kreeg mijn juf een mailtje van juf Nicola.

In dat mailtje stond dat er in het kinderboeken-museum een kinderraad van cito was en dat ze het echt iets voor mij vond.

 Ik ging dus samen met mijn moeder naar het kinderboeken-museum in Den Haag.

Natuurlijk was ik niet de enige die er was, er waren nog veel meer kinderen uit heel Nederland.

Ik ging als een van de eerste uit Nederland de nieuwe Avi-toetsen bekijken en de moeilijke woorden onderstrepen. Ook ging ik tips geven om de cito leuker te maken, en iedereen had z’n lievelingsboek mee dus daar gingen we over praten, tot slot gingen we nog een soort spel doen waarbij je een eigen stripfiguur kon maken. En voordat we weg gingen kreeg iedereen als bedankje een goodiebag.

                  Groetjes Sien.

 

 

VorigeVolgende