Verslag voetbaltoernooi (van Harm, de vader van Jesse)

Verslag voetbaltoernooi (van Harm, de vader van Jesse)
30 oktober 2017

Het was een leuk toernooitje waarbij de kinderen een fantastische prestatie hebben geleverd. Ze hebben de 2de plaats behaald.

Helaas kon Janeiro hier toch niet bij zijn dus hebben Teun, Day Aisha Evita en Jesse het geweldig gedaan.

De eerste wedstrijd tegen De Plataan 2 was best spannend. Veel kansen aan beide zijden, maar onze groep gaf de doorslag door toch een doelpunt te scoren en met 1-0 de winst binnen te halen. Dat was natuurlijk een mooie opsteker om het toernooi te beginnen.

In de tweede wedstrijd tegen de Sterrekijker 1 was er vrijwel in het begin al een voorsprong aan onze kant. Door goed te verdedigen en keeperswerk van Aisha bleef het lang 1-0 totdat er door een fraaie actie van Jesse de voorsprong werd uitgebreid naar 2-0 en dit ook uiteindelijk de eindstand werd.

De derde wedstrijd die werd gespeeld met als tegenstander Panta Rhei 3 was denk ik wel de spannendste van allemaal. Van beide kanten waren er veel kansen en werd er leuk gevoetbald. Een verdiend gelijkspel van 1-1.

De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen de Panta Rhei 1. In eerste instantie leek het allemaal goed te gaan en werden aan de kant van de tegenstander de kansen niet benut. Uiteindelijk kwam daar de 0-1 en kwamen we op achterstand. Vervolgens werd er aan onze kant van keeper gewisseld om te kijken of die effect zou hebben. Dat bleek helaas niet het geval te zijn en werd de 0-2 binnen geschoten. Door mooi samenspel werd toch de 1-2 binnen getikt. De klok tikte door en er was niet veel tijd meer voor een gelijkmaker. Goed hebben ze gestreden, maar helaas viel uiteindelijk in de laatste minuten alsnog een doelpunt aan onze kant waardoor de eindstand 1-3 is geworden.

Neemt niet weg dat ze het super gedaan hebben en een topprestatie hebben geleverd met als uiteindelijke winst een tweede plaats. Klasse zegt een tevreden coach.

VorigeVolgende