Voorstellen Caroline.

Voorstellen Caroline.
07 februari 2019

Mijn naam is Caroline le Clercq en ik ben de nieuwe (interim) directeur tot de zomervakantie op De Zeester.

Naast juf, adjunct directeur, intern begeleider ben ik op dit moment 18 jaar directeur, waarvan de laatste twee jaar als interim directeur en heb ik op twee scholen de langdurig zieke directeuren vervangen. Dat was erg zinvol en afwisselend werk.

In Den Helder ben ik geboren en wij wonen al weer 20 jaar in het mooie dorp Bergen.

Ik ben getrouwd met Ernst, heb twee volwassen kinderen Victor en Vera en een kat Boris.

Mijn hobby’s zijn reizen,basgitaar spelen in een bandje en lekker eten.

Mijn lievelingseten is Gado-Gado,Nasi,Saté Massala Kip en Roti,Couscous,Belgisch stoofvlees,Surinaamse Bami met pittige kip,Turks Pizza en nog veel meer. Echte Wereld Gerechten, iets wat goed bij deze Wereldschool past. Misschien kunnen we met elkaar recepten uitwisselen via de nieuwsbrief?

Op woensdag 28 januari heb ik kennisgemaakt met de collega’s,de kinderen en enkele ouders.

Het was een fijne en warme ontvangst. Ik heb er erg veel zin in om na de voorjaarsvakantie te beginnen op deze prachtige school.

Mijn werkdagen zijn meestal maandag t/m donderdag. Een enkele keer zal ik op een andere dag vrij zijn en dan op vrijdag werken. Dat zal ik tijdig laten weten.

Tot maandag 25 februari.

Caroline le Clercq

 

Recept voor 4 personen: Turkse Pizza met gehakt en sperzieboontjes in de hapjespan of wok.

 

Saus: Turkse yoghurt, munt, knoflook( 2 teentjes)

 

Klaar in ongeveer 20 minuten.

 

Benodigdheden: Turkse Pizza’s, gehakt 300 gr( lams of H.O.H), sperzieboontjes diepvries of vers 400 gr., een grote ui, Ras El Hanout kruiden, zout en peper, Turkse yoghurt, munt, knoflook.

 

Zet de oven aan op 200 graden.

 

Bak de ui en voeg daar de gehakt aan toe. Strooi zout, peper en Ras El Hanout ( 1 kleine eetlepel) kruiden erop. Bak de gehakt met de kruiden en maak het rul in de pan.

 

Voeg dan de sperzieboontjes eraan toe en laat ze 15 minuten meebakken. Proef of de boontjes beetgaar zijn en laat het anders iets langer stoven.

 

Bak de pizza’s in de voorverwarmde oven in 3 minuten.

 

Maak ondertussen een knoflooksaus van Turkse yoghurt, munt en knoflook.( sterkte knoflook zelf bepalen).

 

Haal de pizza’s uit de oven en zet alles op tafel.

 

Smullen maar.

 

VorigeVolgende