Week van de Oefentherapie van 9 t/m 15 oktober 2017:

Week van de Oefentherapie van 9 t/m 15 oktober 2017:
12 oktober 2017

 

Ervaar zelf wat oefentherapie voor u kan betekenen!

Steeds vaker lezen we dat we meer moeten bewegen en minder moeten zitten. Daar worden we allemaal beter van. Want te weinig bewegen leidt tot allerlei klachten. Maar bewegen is niet voor iedereen fijn of gemakkelijk. Soms heeft u een extra duwtje nodig of gewoon een goed advies.

Wilt u weten hoe u het beste kunt bewegen? Ga dan naar de oefentherapeut Cesar-Mensendieck! Maak kennis met deze specialist in het aanleren van gezond beweeggedrag tijdens de Week van de Oefentherapie, van 9 t/m 15 oktober a.s.  Ervaar zelf wat oefentherapie voor u kan betekenen!

Van het voorjaar komen de oefentherapeuten van Oefentherapie Broekpolder (www.oefentherapiebroekpolder.nl) weer gastlessen houding verzorgen in groep 6 en 7, maar nu heeft u ook al kans om een gratis (houdings)screening aan te vragen. U kunt ook bij ons terecht met slaapproblemen, spanningsklachten etc.

U staat voor de klas, zit veel achter de computer te werken of brengt de hele dag pakketjes rond … Iedereen heeft zo zijn eigen houding en manieren van bewegen, maar sommige gewoontes zijn niet goed voor het lichaam. Dan kunnen klachten ontstaan aan bijvoorbeeld rug, nek of schouder. Ook door bepaalde afwijkingen of ziekten, denk aan reuma, Parkinson of astma, kunt u problemen krijgen met houding en bewegen. 

Oefentherapie Cesar-Mensendieck is een paramedische behandelmethode gericht op het behandelen en voorkomen van klachten die kunnen ontstaan door een onjuiste (levens)houding of ongunstige beweging tijdens dagelijkse activiteiten. De oefentherapeut maakt u bewust van uw eigen fysieke mogelijkheden en coacht u bij het aanleren van gezond (beweeg)gedrag. Hiermee zullen eventuele klachten verdwijnen, verminderen en/of worden voorkomen.

Wilt u gezonder leren omgaan met uw lichaam? Kies dan voor oefentherapie Cesar-Mensendieck!

U bent van harte welkom tijdens onze spreekuren, zie:

 

http://www.oefentherapiebroekpolder.nl/weekoefentherapie en u kunt tot en met de herfstvakantie nog een afspraak maken voor een gratis screening.

VorigeVolgende