Zeester Run 2018.

Zeester Run 2018.
21 juni 2018

De datum voor de derde editie van de Zeester Run is definitief vastgesteld op woensdag 17 oktober. Dat is de laatste woensdag vóór de herfstvakantie in het nieuwe schooljaar. Leerlingen gaan weer zoveel mogelijk rondjes om de sporthal en over het schoolplein rennen, om daarmee geld op te halen voor een goed doel. De bedoeling is dat iedereen voor die tijd op zoek gaat naar sponsors. Net als voorgaande jaren krijgen de leerlingen hier ruim op tijd een sponsorboekje voor mee naar huis.

De Zeester Run vindt deze keer wel onder schooltijd plaats. Hierdoor kunnen alle leerlingen meedoen. Voorgaande jaren hadden we namelijk best wat afzeggingen door zwemles, kinderfeestjes of voetbaltraining.

De organisatie is al druk bezig met plannen maken en het zoeken van een goed doel. Op de dag zelf is weer veel hulp nodig van vrijwilligers. We hopen dat zich net zoveel ouders aanmelden als voorgaande jaren. Denk aan klusjes als: EHBO, verkeersouder, fotograaf of stempelaar. Kunt u op woensdag 17 oktober tussen 8.30 en 12.00 uur aanwezig zijn op school en wilt u meehelpen? Stuur dan nu alvast een mail naar: maritsloot@gmail.com

Ook de Facebookpagina ZeesterRun 2018 is weer geopend. Hierop zult u de komende maanden meer informatie lezen over dit evenement.

VorigeVolgende