Zeester Run / Schoolplein 14.

Zeester Run / Schoolplein 14.
13 juli 2017

Met de Zeester Run van 22 maart hebben we een gigantisch bedrag opgehaald. Het grootste deel daarvan is naar KIKA gegaan en ook aan het onderwijsproject van Edukans in Suriname hebben we bijgedragen.

Daarnaast is een klein deel gereserveerd voor ons eigen schoolplein.  Hiermee wilden we ervoor zorgen dat er meer speelmogelijkheden kwamen voor de groepen 3 tot en met 8.

In overleg hebben we geïnformeerd bij de Cruyff Foundation naar de mogelijkheden om een Schoolplein 14 aan te leggen. Hiervoor hadden we echter bij lange na niet het benodigde geld. Zij vonden onze aanvraag echter zo bijzonder (mede gezien het feit dat er met 2 sponsorlopen ruim € 17.000 voor goede doelen is opgehaald) dat zij nu zelf een aanzienlijk deel van de kosten via fondsenwerving voor hun rekening nemen.

Inmiddels hebben we het hele aanmeldingstraject doorlopen en kunnen we melden dat het Schoolplein 14 er definitief gaat komen.

Dit schooljaar gaat het echter niet meer lukken, dat is te kort dag. We gaan wel direct na de zomervakantie aan de slag en hopen dat de officiële opening nog voor de herfstvakantie kan plaatsvinden. Er gaat namelijk nog wel een heel proces aan vooraf met wensen kenbaar maken, stemmen, inmeten en realiseren.

We zijn ontzettend blij dat het overgebleven geld van de Zeester Run zo royaal wordt aangevuld en dat het op deze manier zo ontzettend goed besteed gaat worden aan ons plein, voor onze kinderen!

Ingezonden door Job

 

VorigeVolgende