Nieuwsbrief

Sinterklaas op De Zeester 

Vrijdag 2 december zou het moeten gaan gebeuren! Volgens een anonieme bron (de Rommelpiet?) zou Sint op 2 december De Zeester bezoeken, maar zou dat ook werkelijk zo zijn?

Welkom Sinterklaas

De kinderen van groep 1 t/m 8 stonden vol spanning te wachten of Sinterklaas ondanks alle drukte toch nog even tijd zou hebben voor een bezoek aan De Zeester. Om half negen stonden alle kinderen klaar om Sint welkom te heten. De rode loper was uitgerold en de allerkleinste kinderen, begeleid door leerlingen van groep 8, zongen uit volle borst: “Zou de goede Sint wel komen?” Plotseling werden alle aanwezigen opgeschrikt door luide sirenes en een brandweerauto die de Pieter Cheeuwenlaan opdraaide.

Tot ieders blijde verrassing stapte Sinterklaas uit de auto! Het feest kon beginnen!

Een feestelijke dag

Eenmaal binnen bracht Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek aan de peuters van Nemo en kleuters van De Zeester. Samen vierden zij het feest in de fraai versierde speelzaal en kregen alle kinderen een cadeautje. Vanaf groep 6 werden alle kinderen verblijd met prachtige surprises die de hulppieten hadden gemaakt. Mede dankzij de inzet en hulp van veel ouders van de Ouderraad werd een geweldige dag!

Belangrijke data:

Do 22 december: Kerstdiner van 17.20 tot 18.50. 
Vrij 23 dec: Alle kinderen om 12.00 uit. 

Het team van De Zeester wenst iedereen een heerlijk weekend!