Opvang voor je kind

Wij werken met een continurooster: de kinderen lunchen op school, samen met de leerkracht. Ervoor of erna gaan de groepen onder toezicht een halfuur naar buiten.

Wat wij doen bij de opvang

De leerkrachten eten met de kinderen in de klas. Tijdens het eten is er tijd voor een gezellig praatje en kan er worden voorgelezen, of kijken de kinderen van de hogere groepen naar het jeugdjournaal. Na het eten gaan de kinderen een halfuur naar buiten. Medewerkers van Welschap nemen daar het toezicht over. Er is regelmatig overleg tussen de medewerkers en de directeur en er vindt een goede overdracht plaats tussen de medewerkers en de leerkrachten.

Buitenschoolse opvang Welschap

Voor de buitenschoolse opvang werken we nauw samen met Welschap. De afdeling de Salamander van Welschap Kinderopvang maakt gebruik van een lokaal in het gebouw van De Zeester. De oudste kinderen (vanaf 7, 8 jaar) verblijven boven de sporthal. Elke schooldag biedt de Salamander voor- en naschoolse opvang aan, in een ontspannen sfeer met uitdagende activiteiten. In de vakanties is er een apart vakantieprogramma, met regelmatig een uitstapje. Voor meer informatie en inschrijving kun je terecht op de website van Welschap Kinderopvang: www.welschapkinderopvang.nl. Of bellen naar 0251 – 24 54 64.

Buitenschoolse opvang bij Partou

Ook met Partou werken wij goed samen. De buitenschoolse opvang bij Partou Van Loenenlaan start als de school uitgaat. Hier kunnen kinderen zich na een drukke schooldag heerlijk uitleven. En elke dag een keuze maken uit diverse activiteiten. Partou biedt veel afwisselende sport- en spelactiviteiten aan, die de kinderen laten kennismaken met verschillende buitensporten. Ook binnen is er alle ruimte, voor (tafel)spelletjes, knutselen of gewoon lekker chillen met je vrienden bijvoorbeeld. Ook tijdens de vakanties kan je kind bij ons komen spelen. Voor meer informatie en inschrijving kun je terecht op de website van Partou

Peuteropvang

Wij werken samen met peuteropvang De Spetters (Welschap Kinderopvang) en Nemo (peuters@pcbeverwijk.nl). Met zowel de Spetters als Nemo hebben wij een goed contact. Beide organisaties zijn in hetzelfde gebouw gevestigd als De Zeester.